Doseringspumper for fuktesystem

De fleste ser kun på plate, farge og papiret når de får problemer selv om de største fuktevannssystemer har kun en vannpumpe verdt noen få kroner. Avhengig av surhet på papiret, banebredde, fargemengde, frekvens på antall stopp/start så kan mengde med fuktevannstilsetning innimellom variere med så mye som fra 1 -20 % og skape problemer.

DOSATRON DOSAPACK 200 RE- For korrekt dosering mellom 0,2 % og 2 %. Perfekt for rekondisjonering av vann til RO- systemer. Leveres med alle deler for å sikre en rask og dosepumpedriftssikker installasjon. Pakken inneholder Manometer, Dosatron 200 RE, filtre og slanger.

DOSATRON D3 Range- NY 2014. For korrekt dosering mellom 0,5 % og 5 %. Perfekt for dosering av fuktekonsentrat. Leveres med alle deler for å sikre en rask og driftssikker installasjon. Pakken inneholder Manometer, Dosatron 3, filtre og slanger.

DOSATRON DOSAPACK 400 RE- For korrekt dosering mellom 0,5 % og 4 %. Perfekt for dosering av silikon. Leveres med alle deler for å sikre en rask og driftssikker installasjon. Pakken inneholder Manometer, Dosatron 400 RE, filtre og slanger.

UNISENSOR
Optoscan fra UNI-sensor bruker optielektronikk for å kontinuerlig sikre korrekt dosering av fuktevannstilsetningen, både med og uten alkohol. Be om mer info om Optoscan 150.