Velkommen til CXP

 

Spesialist på industrilim-, slipesegmenter-, forbruk til grafisk- og betongindustrien. 

 

X-pressClub web

Fordelsklubben for våre kunder. Les mer herVåre agenturer

Solco logoSOLCO ® - er vår produsent og hovedleverandør på trykkerikjemi, bokbinderilim og industrilim med tilhørende support. SOLCO ® er et varemerke fra FUJIFILM som er en av verdens største aktører innen grafisk.  

 

BA logoBeardow Adams er Englands største produsent av smeltelim, og en av de mest fremgangsrike produsentene på det internasjonale markedet. Disse smeltelimene blir produsert med de aller nyest utviklede syntetiske råvarer, noe som har gjort at limene kan leveres med en stabil kvalitet som tidligere var ukjent.

Baumer HHS logo

Baumer HHS er markedsledende på avanserte limsystemer og utvikler stadig nye skreddersydde løsninger. CXP representerer HHS Skandinaviska i Norge og Island.

 

 

Gluedots logoDet britiske selskapet Glue Dots International Limited er produsenten av de trykksensitive "lim-dottene" som limer nær sagt på alt mulig. CXP Handelshuset AS er norsk importør av Glue Dots produkter og formidler via utvalgte forhandlere.  

 

   StructuralXpress STRUCTURAL er vårt eget "Private Label" på spesialprodukter som er tatt frem for helt spesielle applikasjoner.

 

techkonTECHKON - Produsenten av er det populære håndholdte Spectrodens til kvalitetskontroll og SpectroPlate som er et avansert måleinstrument for å måle punkter og punktøkning på plate og papir.  

 

NIPNip Control Produsent av digitale målesensorer for optimal kontroll på korrekt valse- og sylinderkontakt. CXP Handelshuset har generalagenturet av Svenske Nip Control.  

 

 

 

sumotomoSUMITOMO - Produsenten av den offisielle gummiduken for MITSUBISHI og HEIDELBERG JAPAN. CXP Handelshuseter eneforhandler av SUMITOMO.  

   

BleherBLEHER- Folientechnik er vår leverandør av produktene i Optimont ® serien.  Dette innbefatter alle typer folier til førtrykk og alle typer trykkbare folier, film og syntetisk papir som brukes innen offset, digitaltrykk, laserprint og silketrykk, 

       

PrintflowPRINTFLOW har spesialisert seg på utvikling og produksjon av løsninger for oppgradering av eldre trykkmaskiner og utstyr. Trykkmaskiner uten Cip og densitometer løsninger er et av spesialområdene. Løsningene er modulbaserte og kan variere fra enkel online CIP 3 løsning for fargeprofiler til mer helhetlige systemer med fargeprofil konvertering med close loop løsning fra TECHKON. Etter en slik installasjon er alle grunnleggende data om profiler og oppsett i maskinen lagret hos Prinflow for videre optimalisering. Selv ved et havari på Pc vil deres fjernstyrte løsninger gjøre det mulig å installere software og data på en ny maskin fra deres hovedkontor.  

ItaldibipackITALDIBIPACK- GROUP er vår partner på profesjonell pakking og emballering. Selskapet har over 35 års erfaring og tilbyr en lang rekke innovative og solide løsninger innen utstyr til DM mailing, krympepakking, krympetunnel ,vinkelsveisere, plastpakkemaskiner, pallewrapping, roboter og emballering.